Marie Juul

OBS truppen

17 år, født 25. maj 1997

Bor i Nordsjælland, Holte

Heste opstaldet på Egene Ridecenter

Biografi
Jeg skiftede fra ridebanespringning til military i 2014, da jeg havde brug for nye udfordringer. Tidligere har jeg redet ridebanespringning både på pony og på hest. På pony har jeg redet på landsplan og deltaget i flere store stævner, herunder Baltic Cup og DM for hold.
Mine heste

Guarionex, 13 års svensk varmblod vallak efter Guiness. Han går CNC100 og forventes at have debut i CNC* i 2015. Jeg har haft Guro i 3 år, og startede med at springe med ham. Han har i springning gået MA med placeringer med forrige rytter, og LA med placering med mig.

Furioso XXV-7 (Ilja), 12 års Slovakisk varmblod efter Furioso XXV. Han går CNC100 og forventes at have debut i CNC* i 2015. Han har tidligere gået internationale stævner i Slovakiet. Jeg fik Futte i marts 2015, og selvom det er et meget nyt samarbejde, er det meget lovende.

Resultater

Flere Baltic Cup placeringer på ponyer

Nr 6 til DM for hold i 2013

Guld i terrænmesterskaberne i Distrikt 2 i 2014

Sølv i distriktsmesterskaberne i military i Distrikt i 2014

Oplevelser
Ikke så mange store oplevelser indenfor military endnu. Men nyder det gode kammeratskab.
Målsætning
Jeg er heldig at have to heste, der har evnerne henholdsvis rutinen til at bringe en juniorrytter som mig der hvor jeg vil hen. Hvis alt går som det skal, har jeg begge mine to dejlige heste med til DM for juniorer i år, og måske også til Nordisk for juniorer.