Klub CEP

Klubbens navn er CEP som står for Complete Eventing Program (hvilket er det vi som klub ønsker at tilbyde)

Klubben vil have til formål
 • At danne de bedste rammer for udvikling af ryttere/heste i militarysporten.
 • At tilbyde kurser samt uddannelses forløb til klubbens medlemmer.
 • At være behjælpelig med vidensdeling om sporten
 • At tilbyde daglig undervisning i alle 3 discipliner året rundt til klubbens medlemmer.
 • At arrangere stævner/clinics og øvrige happenings ( indtægterne herfra går til at fremme klubbens aktiviteter)
 • At være på forkant samt at præge udviklingen i sporten
Klubben ønsker
 • At danne rammerne for god information/uddannelse der skal lærer rytterne såvel at tage ansvar for sig selv som hesten i hverdagen og og evt. på stævnepladsen.
 • At påvirke klubbens medlemmer til at deltage aktivt på tværs af aldersgrupper og øvrige grupperinger i klubbens aktiviteter
 • At påvirke medlemmerne til at bruge deres medlemsindflydelse aktivt for at skabe en dynamisk klub.
 • At påvirke medlemmerne til at deltage aktivt og engageret i samfundslivet via de happenings klubben arrangerer.
 • Klubben henvender sig overfor lokale ryttere samt ryttere fra hele Danmark der kunne tænke sig at gøre brug af vores tilbud.

 

Klubben har lavet en aftale med Stald Jørgensen, Strædet 4, 4400 Kalundborg om at leje sig ind på faciliteterne her.

Klubben er for alle der ønsker at ride military. Der er forskellige tilbud til klubbens medlemmer lige fra blot at have et klubmedlemskab der gør det muligt at have en klub at starte for.

Ledelsen

Truppen ledes af en styregruppe der har hver deres ansvarsområder:

Familien Jørgensen er idémænd for projektet og det er på deres gård i Kalundborg, Danmark, at truppen har hovedsæde. Hele familien, Mikkel, Tobias, Benjamin og Heidi er/har været aktive stævne deltagere lige fra dressur til military med titler som distriktsmester, Sølv ved DM, Bronze ved NM samt deltagelse ved EM og andre internationale deltagelser. Mikkel Jørgensen er ansvarlig for den praktiske ledelse i truppen.

Rytter/ekvipage-kompetencer har træner Lars Christensson (Sverige) ansvaret for. Han har selv deltaget i de sværeste stævner i verden bla. VM-OL, Badminton,

Til at kunne leje sig ind på faciliteterne, modtage undervisning i alle discipliner af forskellige trænere med forskellige kompetencer, til at blive optaget i en truppe.

En gang om året indkaldes der til optagelses prøver for dem som ønsker at blive optaget i en truppe.

Vi har allerede oprettet 2 trupper i klubben, disse trupper har fungeret siden januar 2015

 • Elitetruppen
 • Observationstruppen

Begge disse trupper er startet med tanke på at hjælpe rytterne så langt som deres evner og lyst måtte række og for en del af disse ryttere er et af målene OL 2020

Vi har ryttere fra 100cm til 4**** niveau i trupperne.

Vi har indgået en 5 årig aftale (frem til og med OL 2020) med et træner team til trupperne. Efterhånden som der bliver mulighed er det tanken at ryttere fra OBS truppen vil rykke med op i Elitetruppen efterhånden som projektet skrider frem og nye ryttere fra klubbens medlemmer vil finde deres vej ind i Observationstruppen.

Det er tanken at danne 1-2 trupper mere hvor vi vil tilbyde kontinuerlig træning/udvikling af hest og rytter. Her vil blive tale om et spire og et bobbelhold (eller hvad vi nu kommer til at døbe dem)

Som medlem behøver man dog ikke at være en del af nogen af trupperne ( det er blot et ekstra tilbud i klubben) man kan altså på helt normal måde være medlem uden at blive bundet op på en truppe og alligevel gøre sig brug af de forskellige tilbud vi byder på.